Gehoorbescherming / oordop voor de cabrio.

oordop, oordoppen, oordop, gehoorbeschermer, gehoorbescherming, otoplastiek, Otoplastieken, oorpropjes, in ear, in-ear, op maat, kopen, cabrio, dak, open, windruis, motor, verkeer, sirene, snelweg, klapperen, chauffeur, ruis, veilig, oren, oor

donkervoort.jpg

UNIPLUG CABRIO  duits

Deze gehoorbeschermer is speciaal ontwikkeld voor cabrio rijden zonder hinderlijke en schadelijke windruis.
De drie lamelletjes zijn gemaakt van duurzaam, zacht en flexibel materiaal, dit zorgt voor een optimale pasvorm en juiste afdichting. Waarom drie lamelletjes?
Het gehoorgang is een gevoelig orgaan.
Daarom heeft de Eartech uniplug 3 lamelletjes in plaats van één of twee.
Bij één of twee lamelletjes wordt ook de druk van het oordopjes verdeeld over één of twee lamelletjes en dat is gevoeliger dan bij drie.

Ook deze universele gehoorbeschermer is voorzien van het unieke (ESD) filtersysteem. Door dit (ESD) filtersysteem is er een open verbinding wat er voor zorgt dat er geen druk in het oor komt te staan en dat omgevingsgeluiden (verkeer, sirenes en spraak)behouden blijven.

CABRIO OTOPLASTIEKEN

Deze op maat gemaakte gehoorbeschermer (otoplastiek) is speciaal ontwikkeld voor cabrio rijden zonder hinderlijke en schadelijke windruis. Doordat het persoonlijk voor uw oren op maat gemaakt wordt is de pasvorm optimaal. Ook deze op maat gemaakte gehoorbeschermer is voorzien van het unieke (ESD) filtersysteem. Door dit (ESD) filtersysteem is er een open verbinding wat er voor zorgt dat er geen druk in het oor komt te staan en dat omgevingsgeluiden (verkeer, sirenes en spraak)behouden blijven.


otoplastieken.jpginear.jpguniverselegehoorbescherming.jpg

         Cabrio Otoplastiek              Oordop met speaker                  Uniplug Cabrio

 


info@gehoorbeschermingshop.nl  tel:030-6963433

Sprachen

© 2010 - 2024 Hearing Protection, earplug, shop | sitemap | rss | ecommerce software - powered by MyOnlineStore